De Slet van 6 VWO op TV

NIEUWS
Terug

De Slet van 6 VWO op TV

Na 3 series met shorts voor online, krijgt De Slet van 6 VWO nu een vervolg op NPO3, met 10 afleveringen van 30 minuten.

In het dorpje Posthoorn is Alex nieuw en een beetje een vreemde eend in de bijt. Haar ouders hebben ervoor gekozen om de drukke stad te verlaten voor een rustig dorp, maar is het wel zo rustig?

Alex’ leven in het nieuwe dorp komt op zijn kop te staan als op een dag de Queen Bee van het dorp, Sephine, besluit van een toren te springen.  Dit leidt tot grote commotie in de kleine gemeenschap, en niet in de laatste plaats bij de vriendengroep waar Alex voorzichtig bij was gaan horen.

Het lijkt een tragisch geval van slutshaming gone wrong, waarbij Sephine het niet meer aankon en een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Maar is dat wel zo?

After 3 series with shorts for online, De Slet van 6 VWO is now getting a sequel to NPO3, with 10 episodes of 30 minutes.

Alex is new in the village of Posthoorn and a bit of an odd one out. Her parents have chosen to leave the busy city for a quiet village, but is it really that quiet?

Alex's life in the new village is turned upside down when one day the village's Queen Bee, Sephine, decides to jump off a tower. This leads to a lot of commotion in the small community, not least among the group of friends Alex had cautiously become part of.

It seems like a tragic case of slutshaming gone wrong, where Sephine couldn't take it anymore and ended her life.

But is that really so?