Bekende YouTube-sterren in nieuwe Videoland-serie

NIEUWS
Terug

Bekende YouTube-sterren in nieuwe Videoland-serie

Light-horror-serie ‘DARE’ vanaf 23 oktober bij Videoland. Op maandag 23 oktober start de nieuwe tiendelige jongerenserie ‘DARE’ bij Videoland. In de horror-light-serie heeft YouTube-ster Justin (Jip van den Dool) samen met Mitch (Yannick Jozefzoon) een YouTube-kanaal genaamd ‘DARE’. Hiervoor voeren zij bizarre opdrachten uit, die zij vastleggen op camera.

Van de brutale YouTube-ster JackO (Kaj van der Ree) krijgen zij het bizarre verzoek in een verlaten gesticht te overnachten. Zonder na te denken accepteren de jongens de opdracht, maar terwijl zij hier slapen gebeuren er allemaal vreemde dingen. Het gesticht blijkt bezeten te zijn door een kwade geest. Dát moet Justin filmen: alles voor meer volgers! Als de demon echter ook zijn vriendin Faya (Holly Mae Brood) lastigvalt, in zijn social media klimt en Justins populariteit te gronde richt, is hij gedwongen de confrontatie aan te gaan met de geest, zichzelf én een diep weggestopt geheim uit zijn verleden. 

 

Naast Holly Mae Brood en Kaj van der Ree van Concentrate, vervullen ook YouTube-sterren Dionne Slagter (Onnedi), Stefan Jurriens (StukTV & Concentrate), Thomas van der Vlugt (StukTV) en Bibi Breijman (Concentrate Velvet) een acteerrol in de serie. ‘DARE’ heeft de thrill van found-footage-horror, met een actueel thema: ‘Hoe ver ben je bereid te gaan om populair te zijn?’

Vanaf maandag 23 oktober zijn de eerste twee afleveringen van ‘DARE’ te zien bij Videoland. Vervolgens wordt dagelijks, tot en met 31 oktober, één vervolgaflevering toegevoegd. Uniek aan de lancering van ‘DARE’ is dat de eerste aflevering op 23 oktober ook vanaf 17.00 uur te zien is op YouTube-kanaal ‘Concentrate’, ingestart vanuit het programma ‘Zie Ze Liegen’.  

'DARE’ wordt geproduceerd door CYCLOOP Televisieproducties en geregisseerd door Michiel Doekes.

 

'Dare'
Vanaf maandag 23 oktober te zien bij Videoland